Portfolio

Zomaar een greep uit wat werk dat ik heb opgeleverd. Genieton!

Klant: Centric

 

Opdracht: 20 interviews medewerkers

 

Doel: Voor Centric mocht ik een aantal medewerkers interviewen. Deze interviews werden gebruikt voor een magazine voor hun klanten. Het zijn vooral interviews met mensen die vaak achter de schermen werken. Op deze manier krijgen ze ook een podium.

Klant: WTC Rotterdam

 

Opdracht: Advertentie + Advertorial in AD voor aankondiging opening fase van de roltrappen.

 

Klant: Landal

 

Opdracht: Het familiepark kun je het gehele jaar boeken, maar elk seizoen kent haar eigen mogelijkheden. Het buitenbad is in de winter bijvoorbeeld dicht en in de zomer is het logischer dat je buiten zit dan in de winter. De uitdaging was om het park in elk seizoen op haar manier te presenteren. Op die manier kun je het park goed presenteren als men in het voorjaar boekt voor het najaar. Het leverde 4 unieke pagina’s op helemaal gericht op het moment van het gewenste bezoek.

Klant: Timyo

 

Opdracht: Krant om merk Timyo te profileren. Waar zitten ze, hoe ziet het productieproces eruit en welke merken bieden ze. Deze krant werd uitgedeeld op een belangrijke beurs.

 

Download de krant in pdf

Klant: BlueBillyWig

 

Opdracht: Creatieve doorvertaling van Engels naar Nederlands. De teksten voor de nieuwe website werden als basis in het Engels geschreven. Zelf hebben ze een vertaling gemaakt van Engels naar Nederlands, maar dit is vrij plat. Aan mij de taak om hier een creatieve draai aan te geven met een knipoog, beetje humor en vooral wat minder letterlijk. Hier een voorbeeld van een stukje vrijheid die ik nam. #Batman en #Robin. In de website staan overal van dit soort, maar deze vind ik zelf vooral leuk 🙂

Klant: Outbound

 

Opdracht: Een nieuwe website, een nieuw design. Al snel kwamen ze tot de conclusie dat er dan toch ook nieuwe teksten nodig waren. En dat het best lastig bleek om die zelf te maken. Daar mocht ik bij komen helpen. Deze klant zit in een niche waarbij ze ramen, deuren en kozijnen voor expeditievoertuigen produceren. Een leuke uitdaging waar vooral de kwaliteit, oog voor design en het team belangrijk zijn en in de tekst ook zo over moet komen.

Klant: Verschillende

 

Opdracht: In een animatie een verhaal vertellen, product uitlichten of dienst presenteren.

 

Bekijk enkele animaties

Klant: EnergieMissie

 

Opdracht: Met animatie zowel hun totaaloplossing als losse modules uitleggen. Hiervoor hebben we een aantal animaties gemaakt en vooral geholpen bij het trechteren van de informatie.

 

Bekijk de animaties